INGREDIENSER
4 skiver villsvinkjøtt av lår eller bog
Salt, pepper
Ca. 6 ss hvetemel
1 egg
Ca. 6 ss brødrasp
1 sitron
1 liten boks ansjos
1 lite glass kapers
Legg én og én kjøttskive i en brødpose og bank dem ut til ca. 1/2-1 cm tjukkelse.
Krydre kjøttet med salt og pepper.
På tre ulike tallerkener har du mel, sammenpisket egg og brødrasp.
Vend kjøttet først i mel, deretter i egg, og til slutt dekkes det med brødraspet.
Stek de panerte snitslene i en middels varm panne til de er gyldne på hver side. Stek dem ferdig i ovnen på 150 grader i 10-15 min.
Server snitslene med klassisk tilbehør; sitronskive med kapers og ansjos.
Tips
Carpaccio kan lages av nesten alt viltkjøtt. Varier tilbehøret med skogsbær, ruccolasalat og tynne skiver av reddik. Husk hvitvin og ikke rødvin til rått kjøtt!.