En nydelig vri på rypemiddagen

Her har du en liten vri på den tradisjonelle rypemiddagen. Denne faller garantert i smak også hos kebabgenerasjonen. Hvem kan si nei til rypekjøtt i pitabrød med tyttebærrømme?

Sist oppdatert: 19. oktober 2024 kl 06.00
RYPE I PITA: En enkel og grei rett som de fleste vil like.
RYPE I PITA: En enkel og grei rett som de fleste vil like.
Lesetid: 2 minutter

Ingenting er som en skikkelig smak av høst på middagstallerkenen. Nyplukka tyttebær og rypebryst er en sikker vinner. Denne oppskriften er enkel å lage – og i tillegg smaker det himmelsk.

Til to personer trenger du:

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 9 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.


Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Jeger,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og UTE sine nettsider og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
139,-
per
måned
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
3 papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
119,-
per
måned
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
12 papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
99,-
per
måned

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

 

Relaterte artikler

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen