Ingenting er som en skikkelig smak av høst på middagstallerkenen. Nyplukka tyttebær og rypebryst er en sikker vinner. Denne oppskriften er enkel å lage – og i tillegg smaker det himmelsk.
En nydelig vri på rypemiddagen
Her har du en liten vri på den tradisjonelle rypemiddagen. Denne faller garantert i smak også hos kebabgenerasjonen. Hvem kan si nei til rypekjøtt i pitabrød med tyttebærrømme?
Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 9 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.
Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Jeger,
Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og UTE sine nettsider, app og e-magasin.
Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.
Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert.
Har du spørsmål?