Elg á la Gladkokken

Det er lite som slår et godt måltid av elg. Nå kan du glimte til i jula med tips fra Gladkokken slik at du lykkes med elgmiddagen.

Sist oppdatert: 26. desember 2023 kl 10.00
Prima elg: Gladkokkens oppskrift på elg vil garantert smake. Foto: Gladkokken
Prima elg: Gladkokkens oppskrift på elg vil garantert smake. Foto: Gladkokken
Lesetid: 4 minutter

Gladkokken, kjent for å ta matlagingen med et smil, hjelper deg med å tilberede høstens elgkjøtt. Den tidligere deltageren i Masterchef er et kjent fjes for mange, og med sin egen nettside hjelper han tusenvis av nordmenn med matlagingen.

Vi jegere har brukt masse tid og energi på å høste fra overskuddet denne jakthøsten. Og om du har vært så heldig å felle elg, eller fått tak i elgkjøtt så er du på rett plass. Hva er vel bedre enn en å lage et måltid av en slik råvare i julen?

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 9 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.

12 måneder*
Digital tilgang til 6 nettsider
12 papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
99,-
per
måned
3 måneder*
Digital tilgang til 6 nettsider
3 papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
119,-
per
måned
1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
139,-
per
måned

Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

*Forutsetter 3 eller 12 md bindingstid, si opp når du vil med tilgang ut bindingstiden. Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden, dersom du ikke sier opp.

Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

 

Relaterte artikler

 
Smokepins flis-pinner til røyking av bacon, fisk og vilt.
Røykeboks eller røykepose?

Test av Smokepins til røyking

Tilgjengelig: Den prisvinnende kokken Astrid Regine Nässlander mener man bør spise hele dyret man feller. Elgbestanden i Steigen har vokst de siste årene, og dermed er kjøttet bærekraftig. Nå vil hun gjøre elgkjøtt mer tilgjengelig lokalt. Foto: Karoline O.A. Pettersen
Kokkeprofil Astrid Regine Nässlander:

Jakten på bærekraftig viltkjøtt

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen