Den kommer i ulike varianter, men vi har her prøvd Honduras Specialty Coffee, og denne saken er enkel i bruk. Man åpner toppen på posen og fjerner tuppen på plasttuten. Så bretter man bunnen ut, før man heller oppi oppkokt vann Det er lett synelig volummarkering på utsiden. Deretter lukker du toppen med zip-anordningen og så skal kaffeposen stå i to til seks minutter. Du regulerer kaffestyrken med både vannmengden og hvor lang tid du lar kaffen trekke. Når du er fornøyd er det bare å helle over i koppen via tuten. Posen rekker til to normale kopper kaffe.
Er man så ivrig på kaffe at man kjøper attåt-luksus som dette har nok kvaliteten noe å si. For vår del kan vi bare si at dette var helt fint. Man blir lovet en lett, livlig og fruktig smak som passer perfekt med sjokolade, og den innfrir på det. Hvor sterk og fyldig du vil ha den regulerer du som nevnt selv, så her har man også egenansvar. Vi kjørte på en oppskrift for litt fylde og krutt. Det funket og utkonkurrerte i hvert fall pulverkaffen, selv om den kanskje ikke tar favoritten på den lokale kaffebaren.