Ei kraftig hette med ståltråd i bremmen og 2-veis snøring gjør at du får tetta godt mot været. Det er ikke stormklaff rundt haka, men halsglidelåsen tetter bra nok.
Neoprenmansjetter og røslig lengde på ermene topper værbeskyttelsen ytterligere. Den børsta overflata gjør jaktjakken likevel relativt lydsvak etter at du har gått av den første stivheta.
Lommetyv
Men jeg stusser over at det er så få lommer, særlig sia en anorakk har så store flater at du kan ha ei kengurulomme å dytte dachsen nedi. Kun to håndvarmerlommer – rett nok ganske dype – er alt du har å rutte med.
Venstre side har antennegjennomføring og hempefeste for langpisken – men når du har brukt opp denne lomma på radioen, har du kun ei lomme igjen, og den bør ikke fylles mer enn at anleggs-skuldra er fri. Dette krever gode lommer og stramt belte på buksa.
Merk også noe mangelfull informasjon på produsentens nettsider: Der står det at jakka har lang glidelås på venstre side for enklere påkledning. Testjakken har korte glidelåser fra midja og ned på begge sider, samt lufting under armene.
LES OGSÅ: Test av Norrøna Kvinnherad parka
«Post- og lagsjegeren vil nok ha flere lommer, men smygjegeren som jakter sakte vil sette pris på fleksibel lufting.»
Gå for jakkeversjonen
Alt i alt innfrir Deerhunter Pro Gamekeeper anorakk hvis du ønsker værbeskyttelse, sjøl om lommeløsninga legger noen begrensninger på bruksområdet. Post- og lagsjegeren vil nok ha flere lommer, men smygjegeren som jakter sakte vil sette pris på fleksibel lufting.