Sashimi

Fredrik Fossekall ville fremstå som litt mer sofistikert enn resten av slekta, som nøyet seg med simpel mat som vårfluelarver og den slags.

Sist oppdatert: 24. mars 2023 kl 10.00
Foto: Jo Stenersen
Foto: Jo Stenersen
Lesetid: 1 minutter

Han hadde nemlig hentet impulser fra den store verden og var litt mer verdensvant; han hadde da tross alt vært en liten tur nede i innsjøen et par kilometer lenger sør i fjor sommer. Fredrik foretrakk derfor sushi til middag.

Publisert 1. april 2024 kl 06.19
Sist oppdatert 24. mars 2023 kl 10.00

Relaterte artikler

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen